Вплив раціонального харчування жінок на ефективність занять оздоровчим фітнесом з метою корекції маси тіла - Дуракова, Ю. В. (НУФВСУ, 2024)
Вважається, що саме при поєднанні збалансованого харчування та спеціальних фізичних тренувань під час занять оздоровчим фітнесом можна швидше отримати бажаний результат корекції маси, покращення інших антропометричних показників тіла жінок, зберегти хороший рівень фізичного здоров’я. У зв'язку з цим актуальним являється аналіз та корекція індивідуальних раціонів харчування жінок, що займаються оздоровчим фітнесом з метою зменшення маси тіла, виявлення впливу раціонального харчування на ефективність занять, що й було метою наших досліджень.
Дуракова Ю. В. Вплив раціонального харчування жінок на ефективність занять оздоровчим фітнесом з метою корекції маси тіла : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Ю. В. Дуракова. ─ Київ : НУФВСУ, 2024. ─ 80 с.
Keywords: збалансоване харчування; заняття оздоровчим фітнесом; корекція маси тіла; корекція індивідуальних раціонів харчування жінок; харчування спортсменів; корекція харчування