Умови підвищення ефективності організаційної взаємодії в системі спорту для всіх на місцевому рівні - Вареник Олег (Теорія і методика фізичного виховання і спорту, 2013)
Метою дослідження є аналіз пріоритетів інтересів громадян обраних міст щодо організації їх рухової активності. В результаті анкетного опитування визначено загальний рівень задоволення потреб пересічних громадян працездатного віку в організованій руховій активності, рівень ефективності діяльності різних служб та організацій місцевого рівня. Виявлено ряд проблем, що стримують ефективне функціонування системи спорту для всіх та можливі шляхи їх вирішення, які пропонуються самими мешканцями міст. The goal of the study is to analysis of the priority interests of the citizens of cities for the organization of their physical activity. As a result of the questionnaire determined the overall level of needs satisfaction of the citizens of working age in organized physical activity, level of effectiveness of different services and organizations of the municipal union. A number of problems hindering the effective functioning of the sport for all and possible solutions is detected that are offered by the people of the cities.
Вареник Олег Умови підвищення ефективності організаційної взаємодії в системі спорту для всіх на місцевому рівні / Олег Вареник // Теорія і методика фізичного виховання і спорту. - 2013. - № 1. - С. 40-44.
Keywords: спорт для всіх; рухова активність; організаційна взаємодія; sports for all; motion activity