Вплив учнівського та студентського спорту на професійний спорт - Прима А. А. (Національний університет фізичного виховання і спорту України, 2024)
Мета - підвищити рівень професійного спорту в Україні за рахунок практики шкільного та студентського спорту у Північній Америці.
Прима А. А. Вплив учнівського та студентського спорту на професійний спорт: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спец...017 Фізична культура і спорт, освітньою програмою "Спорт" / Антон Анатолійович Прима. - Київ: НУФВСУ, 2024. - 80 с.
Keywords: учнівський спорт; студентський спорт; професійний спорт