Організаційні засади проведення змагань з тенісу в Україні (на прикладі турнірів ITF) - Кисільов Г. В. (My University, 2021)
Мета дослідження - обґрунтування шляхів підвищення ефективності проведення комерційних змагань з тенісу в Україні. Завдання дослідження: 1. Проаналізувати особливості організації тенісних змагань за даними спеціальної літератури. 2. Виділити основні компоненти організації та проведення змагань з тенісу. 3. Визначити фактори, що впливають на ефективну організацію комерційних змагань з тенісу. 4. Розробити практичні рекомендації для підвищення ефективності проведення комерційних змагань в Україні.
Кисільов Г. В. Організаційні засади проведення змагань з тенісу в Україні (на прикладі турнірів ITF): кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Спорт» / Григорій Веніамінович Кисільов. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 57 с.
Keywords: теніс; турніри ITF; ефективність; комерційні змагання з тенісу