Покращення психоемоційного стану осіб із ПТСР засобами функціонального тренування - Кравченко Крістіна Геннадіївна (Національний університет фізичного виховання і спорту України, 2023)
Отримані результати свідчать про доцільність включення засобів фітнесу, спрямованих на покращення психоемоційного стану, соціалізіцію, спосіб набуття нових корисних звичок осіб із ПТСР. Отримані результати можуть лягти в основу навчання методам покращення психоемоційного стану різних категорій населення, які зазнали наслідки війни.
Кравченко, К. Г. Покращення психоемоційного стану осіб із ПТСР засобами функціонального тренування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт, освітньою програмою «Фітнес та рекреація» / К. Г. Кравченко. – Київ: НУФВСУ, 2023. – 62 с.
Keywords: посттравматичний стресовий розлад; адаптаційний потенціал; центральна нервова система; тренування дня; учасники бойових дій