Організаційно-методичні засади інтеграції олімпійської освіти в діяльність закладів дошкільної освіти - Лимаренко Н. П. (НУФВСУ, 2026)
Дисертаційну роботу присвячено теоретичному узагальненню та практичній реалізації заходів з удосконалення організаційно-методичних умов упровадження елементів олімпійської освіти в освітній простір закладів дошкільної освіти України.
Лимаренко Н. П. Організаційно-методичні засади інтеграції олімпійської освіти в діяльність закладів дошкільної освіти : дис. ... д-ра філософії : 017 Фізична культура і спорт. К. : НУФВСУ, 2026. 246 с
Keywords: заклад дошкільної освіти; діти старшого дошкільного віку; фізичний та біологічний розвиток дитини; управління; олімпійські цінності; освітні лінії; структурно-функціональна модель