Інноваційні види туризму: стан, проблеми та перспективи розвитку в Україні - Любиченко А. І. (My University, 2021)
Кваліфікаційну роботу присвячено актуальній темі розвитку інноваційних видів туризму. Автором досліджено, теоретико-методологічні засади та загальні відомості про туризм та інновації в ньому. У роботі розкрито аналіз туристичного ринку в світі та потенціал України для розвитку туризму та його нових напрямків. Досліджено проблеми та перспективи розвитку інноваційного туризму в Україні.
Любиченко А. І. Інноваційні види туризму: стан, проблеми та перспективи розвитку в Україні: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм», освітньою програмою «Туризмознавство» / Аліна Ігорівна Любиченко. - Київ; НУФВСУ, 2021. – 108 с.
Keywords: туризм; туристичний продукт; інноваційні види туризму; туристична криза