Реалізація принципів належного врядування в діяльності спортивних федерацій України (на прикладі неолімпійського спорту) - Іваницька І. С. (My University, 2021)
Мета дослідження - покращення якості врядування у діяльності національних спортивних федерацій з неолімпійських видів спорту. Завдання дослідження: 1. Узагальнити кращі світові практики реалізації принципів належного врядування у діяльності спортивних організацій. 2. Проаналізувати офіційні сайти національних спортивних федерацій з неолімпійських видів спорту на предмет розміщення на них статуту. 3. Дослідити статути національних спортивних федерацій в аспекті відповідності їх положень принципам належного врядування. 4. Розробити пропозиції щодо впровадження принципів належного врядування в статути спортивних федерацій з неолімпійських видів спорту.
Іваницька І. С. Реалізація принципів належного врядування в діяльності спортивних федерацій України (на прикладі неолімпійського спорту): кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Спорт» / Ірина Сергіївна Іваницька. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 61 с.
Keywords: спортивні федерації України; неолімпійські види спорту; спортивні організації; належне врядування