Сучасні засоби аквафітнесу, які використовують під час занять зі студентами - Єременко Наталія; Ковальова Наталія; Бобренко Світлана; Ображей Ольга (Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації, 2022)
Сьогодні значно підвищити інтерес до занять фізичними вправами можна, запропонувавши молоді різні види масового спорту і рухової активності для відпочинку та відновлення сил. У статті розглянуто засоби аквафітнесу, які використовують під час занять зі студентами. Розглянули обладнання, що підтримує людину на воді та те що збільшує опір води.
Сучасні засоби аквафітнесу, які використовують під час занять зі студентами / Наталія Єременко, Наталія Ковальова, Світлана Бобренко, Ольга Ображей // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. ─ Переяслав, 2022. ─ Вип. 87. ─ С. 162-166.
Keywords: фізичний стан; аквафітнес; аквааєробіка; мотивація; рухова активність; рекреація