Поточний контроль в системі підготовки кваліфікованих п’ятиборців у фехтуванні протягом передзмагального мезоциклу - Сорочук Б. О. (НУФВСУ, 2023)
Мета досліджень. Розробити та обґрунтувати програму поточного контролю спеціальної працездатності п’ятиборців у фехтуванні протягом передзмагального мезоциклу
Сорочук Б. О. Поточний контроль в системі підготовки кваліфікованих п’ятиборців у фехтуванні протягом передзмагального мезоциклу : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт, освітньою програмою «Олімпійський спорт і освіта». Київ : НУФВСУ, 2023. 60 с.
Keywords: поточний контроль; кваліфіковані спортсмени; п’ятиборство; фехтування; передзмагальний мезоцикл