Обґрунтування та розробка алгоритму формування екіпажів у веслуванні академічному - Яковенко О. О. (Молодіжний науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Л. Українки. Фізичне виховання і спорт, 2014)
Обґрунтовано підхід до формування екіпажів в академічному веслуванні, заснований на комплексності використання показників, які характеризують різні сторони підготовленості спортсменів і змагальну діяльність. Запропоновано алгоритм проведення відбору при формуванні екіпажів у веслуванні. Алгоритм розроблено з урахуванням особливостей відбору в провідних країнах світу з академічного веслування.
Яковенко О. Обґрунтування та розробка алгоритму формування екіпажів у веслуванні академічному / О. Яковенко // Молодіжний науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Л. Українки. Фізичне виховання і спорт: Розділ 6. - Львів, 2014. - Вип. 14. - С. 125-129.
Keywords: алгоритм; академічне веслування; відбір; формування екіпажів