Контроль психологічної готовності кваліфікованих більярдистів до головних змагань макроциклу - Клестов А. А. (НУФВСУ, 2020)
Мета роботи – визначення модельних показників психологічної підготовленості кваліфікованих більярдистів до головних змагань макроциклу. 5 Завдання роботи: 1. Здійснити аналіз впливу змагального стресу на психоемоційний стан спортсмена; 2. Визначити психічне здоров’я кваліфікованих більярдистів до і після проходження курсу аутогенного тренування за методикою САН. 3. Здійснити контроль психологічної підготовленості кваліфікованих більярдистів до основних змагань макроциклу. 4. Визначити модельні характеристики психофізіологічного стану кваліфікованих більярдистів в умовах стресової ситуації. Об’єкт дослідження – процес підготовки кваліфікованих більярдистів до головних змагань макроциклу. Предмет дослідження – психологічна підготовленість кваліфікованих більярдистів до основних змагань макроциклу.
Клестов А. А. Контроль психологічної готовності кваліфікованих більярдистів до головних змагань макроциклу: кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 017 Фізична культура і спорт, освітньою програмою «Спорт» / Андрій Андрійович Клестов. - Київ: НУФВСУ, 2020. - 62 с.
Keywords: більярд; стресс; стресостійкість; психологічна підготовленність; готовність до змагань; психофізіологічний стан