Навчання на основі інтернет-технологій (e-learning) в вищих закладах освіти фізичної культури і спорту: проблема реалізації - Шинкарук О. А.; Денисова Л. В.; Харченко Л. А.; Герасименко С. О.; Голованова Н. Л.; Степаненко О. О. (Молодь та олімпійський рух, 2017)
Показано, що навчання на основі інтернет-технологій (e-learning) необхідно розглядати як спосіб організації засвоєння інформації, заснований на використанні сучасних інформаційних і телекомунікаційних технологій, що дозволяють здійснювати навчання на відстані, що виключає безпосередній контакт викладача зі студентом.Запропоновані шляхі впровадження e-learning.
Навчання на основі інтернет-технологій (e-learning) в вищих закладах освіти фізичної культури і спорту: проблема реалізації / О. А. Шинкарук, Л. В. Денисова, Л. А. Харченко, С. О. Герасименко [та ін.] // Матеріали Х міжнар. конференції «Молодь та олімпійський рух» (Київ, 24-25 травня 2017 р.). – Київ, 2017. - С. 335-336.
Keywords: інтернет-технології; e-learning; навчання; фізична кульутра і спорт; заклади освіти