Феноменологія спорту: символи, образи і смисли - Ібрагімов М. М. (Культурологічний вісник, 2014)
Актуалізуючи проблеми феноменології спорту, постає питання про взаємозв’язок світоглядних настанов спортивного руху з його гуманістичними ідеалами, що фундаментувались Олімпійськими іграми Древньої Греції, і символічного сприйняття світу розгубленою і усамітненою під шквалом цивілізаційних перипетій сучасною людиною.
Ібрагімов М. М.Феноменологія спорту: символи, образи і смисли /М. М. Ібрагімов // Культурологічний вісник. – 2014. – Вип. 33.– С.151 – 158.
Keywords: символи; образи; смисли