Методика військово-патріотичного виховання здобувачів вищої освіти у процесі фізкультурно-оздоровчої діяльності - Хоружева Л. Є.; Касіч Н. П.; Кривенда В. С.; Мішаровський Р. М.; Журавльов С. О.; Галай М. Д. (Науковий часопис Національного педагогічного університету імені Н.П. Драгоманова, 2022)
Процес військово-патріотичного виховання здобувачів вищої освіти у фізкультурно-оздоровчій діяльності побудований на основі методологічних та психолого-педагогічних концепцій: особистісно-орієнтованого виховання, особистісно-розвивального навчання та інших принципів: доступності, наочності, системності, суб'єкт-суб'єктної взаємодії та інших.
Методика військово-патріотичного виховання здобувачів вищої освіти у процесі фізкультурно-оздоровчої діяльності / Л. Є. Хоружева, Н. П. Касіч, В. С. Кривенда, Р. М. Мішаровський, С. О. Журавльов, М. Д. Галай // Науковий часопис Національного педагогічного університету імені Н.П. Драгоманова. Серія 15. Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт): зб. наук. пр. / за ред. О. В. Тимошенка. - Київ: Вид-во НПУ імені М.П. Драгоманова, 2022. - Вип. 11 (157) 22. - С. 78 - 81. УДК 0.51 Н 34
Keywords: методика; військово-патріотичне виховання; фізкультурно-оздоровча діяльність; багатоборства