Шляхи розвитку спортивної кар’єри провідних борчинь Європи - П'ятишкіна В. О. (НУФВСУ, 2023)
Мета дослідження – проаналізувати досягнення провідних спортсменок Європи з жіночої боротьби та визначити їх шляхи розвитку спортивної кар’єри. Завдання дослідження : 1. Провести аналіз науково-методичної літератури та джерел Інтернет з теми дослідження. 2. Провести аналіз попередніх досягнень провідних спортсменок Європи з жіночої боротьби серед кадетів та юніорів. 3. Провести аналіз попередніх досягнень провідних спортсменок Європи з жіночої боротьби на чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх. 3. Визначити та проаналізувати основні шляхи розвитку спортивної кар’єри провідних спортсменок Європи з жіночої боротьби. Об’єкт дослідження: змагальна діяльність спортсменок з жіночої боротьби. Предмет дослідження: шляхи розвитку спортивної кар’єри провідних борчинь
П'ятишкіна, В. О. Шляхи розвитку спортивної кар’єри провідних борчинь Європи : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Система підготовки спортсменів у спортивних єдиноборствах» / Вероніка Олександрівна П'ятишкіна. - Київ; НУФВСУ, 2023. – 56 с.
Keywords: спортивна кар’єра; спортсменки; жіноча боротьба; висококваліфіковані спортсмени