Тілесне виховання жінки в середньовічній Європі - Ніколаєва Н.; Соколова Н.; Саракун Л. (Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 2021)
Розкрито особливості гендерного питання в середньовічній Європі.
Ніколаєва Н., Соколова Н., Саракун Л. Тілесне виховання жінки в середньовічній Європі / Наталія Ніколаєва, Наталія Соколова, Лариса Саракун // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті: міжнародна наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2021.– Ч.3. – С. 478.
Keywords: жінка; тілесне виховання; середньовічна Європа