Актуальні тенденції в туризмі в постковідний період - Бабушко, С. Р. (Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства, 2022)
У тезах доповіді виокремлено та охарактеризовано основні тенденції у сфері туризму, що стали простежуватися у постковідний період: широке використання цифрових технологій як туристами, так і туристичними компаніями; персоналізація та індивідуальний підхід до туристів; сталість розвитку та зростаюча турбота туристів про збереження навколишнього середовища; питання безпеки, зокрема щодо охорони та збереження здоров'я.
Бабушко, С. Р. Актуальні тенденції в туризмі в постковідний період / С. Р. Бабушко // Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (25 листопада 2022 р., м. Запоріжжя). ─ Запоріжжя: Національний університет «Запорізька політехніка», 2022. ─ C. 39-41.
Keywords: туризм; постковідний період; технології; персоналізація; тенденції