Особливості економічної діяльності професійних футбольних клубів Європи - Грушецький А. Р. (My University, 2021)
Мета дослідження – обґрунтування шляхів підвищення ефективності економічної діяльності футбольних клубів. Завдання дослідження: 1. Визначити основи економічної діяльності професійних футбольних клубів. 2. Охарактеризувати основні джерела доходів та статті витрат професійних футбольних клубів Європи. 3. Визначити проблеми економічної діяльності футбольних клубів України. 4. Розробити практичні рекомендації для підвищення успішності економічної діяльності професійних футбольних клубів України.
Грушецький А. Р. Особливості економічної діяльності професійних футбольних клубів Європи: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Спорт» / Артем Русланович Грушецький. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 72 с.