Роль спонсорства у підготовці та проведенні ігор Олімпіад - Петрошенко, А. Ю. (НУФВСУ, 2024)
Мета дослідження полягає у розвитку та закріпленні навичок аналізу та інтерпретації проблематики, пов'язаної з роллю спонсорства в підготовці та проведенні ігор Олімпіад. Робота спрямована на подальший розвиток критичного мислення та уміння глибокого аналізу в контексті управління фізичним вихованням і спортом. Крім того, метою є розширення емпіричного матеріалу та формування власних наукових висновків та пропозицій щодо оптимізації стратегій спонсорської підтримки у спортивній сфері. Для досягнення мети нашого дослідження, потрібно виконати такі завдання: 1. Описати поняття та сутність спонсорства. 2. Дослідити історію та розвиток спонсорства олімпійських ігор. 3. Проаналізувати світовий досвід спонсорства Олімпійських ігор. 4. Подати методи дослідження. 5. Описати організацію дослідження. 6. Дослідити фінансове забезпечення підготовки та організації олімпійських ігор. 7. Зробити характеристику основних спонсорів олімпійських ігор. 8. Вивчити вплив спонсорства на олімпійський рух. 9. Розробити рекомендації щодо залучення спонсорів. 10. Проаналізувати можливі шляхи підвищення ефективності спонсорської діяльності. 11. Вивчити можливості формування нових форм спонсорства. 12. Подати практичні аспекти та рекомендації.
Петрошенко, А. Ю. Роль спонсорства у підготовці та проведенні ігор Олімпіад : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Менеджмент у спорті» / Аліна Юріївна Петрошенко. - Київ: НУФВСУ, 2024. - 74 с.
Keywords: проведення Олімпійських ігор; спонсори; менеджмент спорту