Рівень задоволеності та якості життя у кіберспорті - Бобренко С.; Андрєєва О. (Physical Culture and Sport: Scientific Perspective : науковий журнал, 2024)
У статті подано інформацію про доцільність використання засобів рухової активності для покращення якості та задоволеності життям гравців у кіберспорті. Кіберспорт в Україні розвивається швидкими темпами, особливо в умовах пандемії та воєнного стану. Тому тренери кіберспортивних команд повинні дбати, як про високий професійний рівень, так і про стан здоров’я гравців та запобігати можливим фізичним та психологічним проблемам спортсменів.
Бобренко, С. Рівень задоволеності та якості життя гравців у кіберспорті / С. Бобренко, О. Андрєєва // Physical culture and sport: scientific perspective. ─ 2024. ─ № 1(1). ─ С. 199–207. https://doi.org/10.31891/pcs.2024.1.31.
Keywords: кіберспорт; якість життя; здоров’я; рухова активність; задоволеність