Освіта дорослих і міжкультурний діалог - Бабушко С. Р.; Соловей Л. С. (Мультидисциплінарні академічні дослідження і глобальні інновації: гуманітарні та соціальні науки, 2018)
У статті розкрито освітні можливості у системі неформальної освіти дорослих, що сприяють установленню міжкультурного діалогу; проаналізовано, що зроблено в Європі для розвитку міжкультурного діалогу; розглянуто сутність концепту "міжкультурна компетентність".
Intercultural Dialogue and Adult Education
Бабушко С. Р. Освіта дорослих і міжкультурний діалог / С. Р. Бабушко, Л. С. Соловей // Мультидисциплінарні академічні дослідження і глобальні інновації: гуманітарні та соціальні науки (MARGIHSS 2016) : матеріали II Міжнар. наук.-практ. е-конференції, 28-29 липня 2016 р., КНЛУ, ГО «МО «Центр аналізу і розвитку освіти та науки». – К. : КНЛУ, 2016. – С. 21-24.
Keywords: освіта дорослих; міжкультурний діалог; неформальна освіта; міжкультурна компетентність