Історія більярдного спорту освітян України - Безносюк Олександр; Нагорна Вікторія; Сінякевич Олександр (Історія фізичної культури і спорту народів Європи, 2019)
Як відомо більярд - це не тільки спорт, змагання, але і в якійсь мірі спосіб життя, а також можливість доброго душевного відпочинку після роботи або просто спосіб розслабитися в компанії друзів. Цілком природно, що з цим видом спорту пов’язано безліч легенд та історій.
Безносюк О. Історія більярдного спорту освітян України / О. Безносюк, В. Нагорна, О. Сінякевич // Історія фізичної культури і спорту народів Європи: зб. тез доповідей ІІІ Міжнар. наук. конгресу (10-12 вересня 2019 р.). - Луцьк: Східноєвроп. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2019. - С. 55.
Keywords: більярдний спорт