Вадим Горун - учасник конкурсу "Учитель року - 2018" у номінації "Фізична культура" - Єрмолова Валентина (Фізичне виховання у рідній школі, 2019)
У навчальному процесі й позакласній роботі учитель впроваджує технології особистісно орієнтованого та диференційованого навчання, використовує вербальні, наочно-презентаційні та практичні методи, застосовує прийоми стимулювання, мотивації, самоконтролю і взаємоконтролю, корекції та самокорекції.
Єрмолова В. Вадим Горун - учасник конкурсу "Учитель року - 2018" у номінації "Фізична культура" / Валентина Єрмолова // Фізичне виховання у рідній школі. - 2019. - № 5(124). - С. 23-26.
Keywords: учитель; фізична культура; фізичне виховання; лідерство; інновації; комплексний урок