Головні засади екотрофології, сучасного погляу на загальну систему харчування спортсменів - Терещенко Тетяна Олександрівна; Коломієць Тетяна Василівна; Коломієць Олександр Васильович; Лут Іван Андрійович; Коровякін Владислав Валерійович; Синько Олександр Вікторович; Петров Віктор Костянтинович (Актуальные научные исследования в современном мире, 2020)
Анотація. В статті представлено результати аналізу даних спеціалізованої науково-методичної літератури та узагальнення результатів практичного досвіду провідних фахівців сфери еколого-гігієнічної оцінки харчування населення. Визначено та надано характеристику головним засадам екотрофології, що рекомендовані сьогоденням щодо включення у системи харчування спортсменів.
Main Principles of Ecotrophology, Modern Look at the General Nutritional System for Athletes
Головні засади екотрофології, сучасного погляу на загальну систему харчування спортсменів / Тетяна Олександрівна Терещенко, Тетяна Василівна Коломієць, Олександр Васильович Коломієць, Іван Андрійович Лут, Владислав Валерійович Коровякін, Олександр Вікторович Синько, Віктор Костянтинович Петров // Актуальные научные исследования в современном мире. Вып. 5(61) Ч. 6. ─ Переяслав, 2020. ─ С. 111-114.
Keywords: екотрофологія; харчування; спортсмени; екологія