Особливості організації процесу фізичного виховання та допризовної підготовки юнаків старшого шкільного віку - Заморока Денис (Національний університет фізичного виховання і спорту України, 2023)
Мета роботи – вивчити особливості організації процесу фізичного виховання та стан допризовної фізичної підготовленості юнаків старшого шкільного віку.
Заморока Д. Особливості організації процесу фізичного виховання та допризовної підготовки юнаків старшого шкільного віку : кваліфікаційна робота на здобуття вищої освіти ступеня магістра: за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт, освітньою програмою «Фізичне виховання» / Денис Заморока. – Київ: НУФВСУ, 2023. – 64 с.
Keywords: Фремінгемська методика; допризовна підготовка; учні старшого шкільного віку; рухова активність