Особливості вдосконалення техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борчинь вільного стилю 16-17 років - Рахман Фахім Хайдар (My University, 2021)
Мета дослідження: визначити шляхи вдосконалення техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борчинь вільного стилю 16-17 років. Завдання дослідження: 1. За даними спеціальної науково-методичної літератури та аналізу інформації глобальної комп'ютерної мережі Internet вивчити сучасний стан проблеми вдосконалення техніко-тактичної підготовки в вільній боротьбі. 2. Виявити особливості змагальної діяльності кваліфікованих борчинь вільного стилю на сучасному етапі. 3. Встановити особливості та ефективність вдосконалення техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борчинь вільного стилю
Рахман Ф. Х. Особливості вдосконалення техніко-тактичної підготовки кваліфікованих борчинь вільного стилю 16-17 років: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 017 «Фізична культура і спорт», освітньою програмою «Система підготовки спортсменів у спортивних єдиноборствах» / Фахім Хайдар Рахман. - Київ; НУФВСУ, 2021. - 76 с.