Наукові роботи студентів і аспірантів

Наукові роботи студентів і аспірантів

 

Останні додані

  • Крачило, Вероніка (НУФВСУ, 2020-12-10)
    У роботі досліджено теоретико-методичні засади співпраці України в галузі туризму; розглянуто сучасний стан розвитку міжнародної співпраці України в галузі туризму, зокрема, проведено діагностику форм співпраці на міжнародному ...
  • Охріменко А.; Опанасюк Н.; Приймаченко Н. (Університетські наукові записки, 2020-11-30)
    Досліджується розвиток національної туристичної системи (НТС) через призму її функціонально-галузевої компоненти. Основною метою є концептуалізація функціонально-галузевої складової НТС, зумовленої міжгалузевою взаємодією ...
  • Примаков Д. Ю. (Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі, 2020-05-19)
    Круїзний туризм відчуває значний тиск внаслідок безпрецедентних заходів безпеки, введених внаслідок поширення пандемії COVID-19. Висвітлено можливі заходи відновлення індустрії круїзів.
  • Шашурін, Ярослав (Регіональна політика: політико-правові засади, урбаністика, простове планування, архітектура, 2019-11-22)
    Україна, як частина Європи, має великий потенціал для розвитку та викликає інтерес з боку мільйонів туристів з інших країн.
  • Мирян Д. Й. (Регіональна політика: політико-правові засади, урбаністика, просторове планування, архітектура, 2019-11-22)
    Робота присвячена висвітленню особливостей розвитку туризму в містах та формуванню терміну урбан туризму.
  • Антонишин А. П. (Регіональна політика: історія, політико-правові засади, архітектура, урбаністика, 2018)
    У статті розглянуто питання концесії та її правового застосування у туристичній сфері України.
  • Антонишин А. П.; Остапчук Л. Ю. (Modern Science – Moderni Vieda, 2019)
    В статті розглянуто організаційно-правові та економічні механізми розвитку сфери туризму на місцевому рівні (на прикладі міста Київ).
  • Ковальчук О. (Актуальні питання туризмології та туристичної практики, 2019-04)
    Висвітлені основні тенденції на ринку круїзів України
  • Казаркіна Д. О. (Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та вчених, 2019-04-10)
    У публікації охарактеризовано інноваційні технології в проведенні екскурсій; на прикладі досвіду м. Біла Церква розкрито такі інновації: інтерактивні та квест-екскурсії, костюмовані та віртуальні екскурсії; запропоновано ...
  • Гулянська О. (Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та вчених, 2019-04-10)
    У публікації висвітлено позитивний вплив впровадження інновацій в готельний бізнес, які сприяють розвитку сталості туризму, зокрема таких, як енерго- та водозбереження, маркетингових нововведень та ін.
  • Дьяченко М. (Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України : матеріали Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та вчених, 2019-04-10)
    У публікації проаналізовано інноваційні технології, що широко використовуються в готелях у сьогоднішніх умовах; виокремлено та описано організаційні, соціальні, економічні та технологічні інновації, які дозволяють закладам ...
  • Матвієнко Д.; Бабушко С. (Актуальні питання туризмології та туристичної практики : збірник матеріалів науково-практичної конференції, 2019-04-18)
    У тезах доповіді сільський зелений туризм розглядається як широкий спектр видів діяльності: підприємницька, відпочинкова, пізнавальна; охарактеризовано його переваги і визначено потенційні небезпеки і виклики.
  • Кузьменко В. (Актуальні питання туризмології та туристичної практики : збірник матеріалів науково-практичної конференції, 2019-04-18)
    У тезах доповіді описано різноманітні туристичні ресурси Аргентини; виокремлено пріоритетні напрями розвитку туризму, зокрема: узгодженість дій Мінтуризму та інших організацій, подальший розвиток інфраструктури курортних ...
  • Dramaretska K. (Актуальні питання туризмології та туристичної практики : збірник матеріалів науково-практичної конференції, 2019-04-18)
    China is shown in the publication as a major world-renowned tourist country in the 21st century. Using the methods of literature review, statistical analysis of tourist arrivals, generalization and systematization it is ...