Покращення фізичної підготовки спортсменів-юнаків на основі корекції раціону харчування

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Коротєєва, Ю. Ю.
dc.date.accessioned 2023-04-21T09:45:12Z
dc.date.available 2023-04-21T09:45:12Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.udk https://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/4480
dc.description Коротєєва, Ю. Ю. Покращення фізичної підготовки спортсменів-юнаків на основі корекції раціону харчування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: за спеціальністю 091 Біологія, освітньою програмою «Спортивна дієтологія» / Ю. Ю. Коротєєва. ─ Київ : НУФВСУ, 2021. ─ 102 с. uk_UA
dc.description.abstract Для оптимального харчування спортсменів високої спортивної майстерності потрібно харчуватися 4 і більше щодня. Кількість перекушування має становити 3-4 рази. Важливо щодня регулярно їсти одночасно, якнайбільше скоротити випадки нерегулярного харчування. При виборі їжі керуватися основними критеріями, такими як смакові якості, енергетична вартість, складові продукту, кількість вітамінів і мінералів, щоб продукти були натуральними, продукти відповідали б специфіці виду спорту. Для збереження здоров'я та підвищення спортивних результатів спортсмени повинні споживати достатню кількість рідин до тренування та під час її та після неї під час відновлення. У складі рідин має бути більша кількість спеціалізованих спортивних напоїв. Фактичне харчування має бути раціональним та збалансованим. uk_UA
dc.language.iso uk uk_UA
dc.publisher НУФВСУ uk_UA
dc.subject харчування спортсменів uk_UA
dc.subject раціон харчування uk_UA
dc.subject юнаки uk_UA
dc.subject фізична підготовка uk_UA
dc.title Покращення фізичної підготовки спортсменів-юнаків на основі корекції раціону харчування uk_UA
dc.type Master's degree uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу