Сучасні напрями диверсифікації національного турпродукту

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Фастовець, Оксана Олексіївна
dc.date.accessioned 2021-07-30T08:05:01Z
dc.date.available 2021-07-30T08:05:01Z
dc.date.issued 2021-04
dc.identifier.udk http://reposit.uni-sport.edu.ua/handle/787878787/3131
dc.description Фастовець, О. О. Сучасні напрями диверсифікації національного турпродукту / О. О. Фастовець // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 8-9 квітня 2021 р.). ─ Київ : КНУКІМ, 2021. ─ С. 229-231. uk_UA
dc.description.abstract В статті розглянуто особливості тренду сучасного стану внутрішнього турринку - гастрономічного туризму. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної конференції uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject диверсифікація uk_UA
dc.subject туристичний продукт uk_UA
dc.subject гастрономічний туризм uk_UA
dc.title Сучасні напрями диверсифікації національного турпродукту uk_UA
dc.type Abstracts uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу