Перегляд Кафедра спортивних ігор по Автору "Константиновська Н."

Перегляд Кафедра спортивних ігор по Автору "Константиновська Н."

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Ковальова Н.; Єременко Н.; Ковальов В.; Назаренко Л.; Константиновська Н. (Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації, 2020)
    У статті розглянуто особливості проведення рекреаційно-оздоровчих занять гандболом для дітей старшого шкільного віку. З’ясовані позитивні зміни в психоемоційному стані учнів старших класів і їхнього ставлення до уроків ...
  • Ковальова Н.; Єременко Н.; Ковальов В.; Назаренко Л.; Константиновська Н. (Молодіжний науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, 2019)
    У статті здійснено побудову рекреаційно-оздоровчих занять для жінок першого періоду зрілого віку на основі використання засобів спортивних ігор. Ряд науковців стверджують, що спортивні ігри відіграють особливу роль у житті ...
  • Єременко Н.; Ковальова Н.; Василенко М.; Назаренко Л.; Константиновська Н. (2020)
    Статтю присвячено вивченю оздоровчого впливу занять рекреаційними іграми на фізичний стан дітей 11-12 років. Роль рухової активності у зміцненні здоров'я населення є сьогодні одним із головних завдань України. Особливо ...
  • Ковальова Н.; Єременко Н.; Ковальов В.; Константиновська Н.; Назаренко Л. (Матеріали Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку", 2022)
    У статті розглянуто сучасні види та течії хореографії. Розроблено програму оздоровчо-рекреаційних занять з елементами сучасної хореографії для дітей молодшого шкільного віку.
  • Прокопенко А.; Скрипка С.; Константиновська Н. (Актуальні проблеми психолого-педагогічного супроводу та розвитку суб’єктів спортивної діяльності, 2021-10-29)
    Психологічна підготовка – невід’ємний компонент загальної виховної роботи, один із видів формування особистості, що зміцнює взаємозв’язки її властивостей, мотивів, знань, навичок, вмінь. Процес психологічної підготовки ...
  • Шутова С.; Константиновська Н.; Ткаченко М.; Сюй Лі (Актуальні проблеми психолого-педагогічного супроводу та розвитку суб'єктів спортивної діяльності, 2022-10-28)
    Результати досліджень свідчать, що психологічні особливості баскетболу 3х3 формуються на основі специфіки змагальної діяльності у цьому виді спорту. Змагальна діяльність у баскетболі 3х3 має багаторівневу структуру, що ...
  • Ковальова Н.; Єременко Н.; Ковальов В.; Константиновська Н.; Назаренко Л. (Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку, 2021-02-12)
    У статті розглянуто фактори, які впливають на формування мотивації жінок першого періоду зрілого віку до занять спортивними іграми. Обґрунтовано програму заходів з формування мотивації яка включала декілька етапів.