Перегляд Кафедра спортивних ігор по Автору "Ковальов Володимир"

Перегляд Кафедра спортивних ігор по Автору "Ковальов Володимир"

Сортувати по: Порядок: Рузультати:

  • Ковальов Володимир; Муха Володимир; Крайнюк Олег (Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації, 2021-03-31)
    Статтю присвячено побудові програми занять рекреаційною діяльністю для студентів з використанням спортивних ігор. Обґрунтовано програму занять для студентів з використанням спортивних ігор.
  • Ковальова Наталія; Єременко Наталія; Ковальов Володимир; Назаренко Людмила; Константиновська Наталія (Науковий часопис Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова, 2022)
    Статтю присвячено побудові програми занять для жінок першого періоду зрілого віку на основі використання засобів бадмінтону. Мета дослідження – теоретично обґрунтувати та розробити програму занять з елементами бадмінтону ...
  • Ковальов Володимир; Скрипка Сергій; Назаренко Людмила; Константиновська Наталія; Лебідь Аліна (Фізичне виховання, спорт та фізична реабілітація, 2021-03-27)
    Перед сучасною школою постає одне з найважливіших завдань - не допустити різкого зниження рухової активності, що може призвести до різноманітних порушень у фізичному розвитку. Проведені дослідження та аналіз літературних ...
  • Ковальова Наталія; Єременко Наталія; Ковальов Володимир (Науковий часопис НПДУ. Фізична культура і спорт, 2021-03-22)
    У статті розглянуто фактори, які впливають на ставлення жінок першого періоду зрілого віку до занять танцювальною аеробікою. Обґрунтовано значення занять танцювальною аеробікою zumba.
  • Ковальов Володимир; Константиновська Наталія; Назаренко Людмила; Ковальова Наталія; Єременко Наталія (Вітчизняна наука на зламі епох: проблеми та перспективи розвитку, 2022-10-20)
    Статтю присвячено вивченню мотивів та інтересів жінок першого періоду зрілого віку до занять спортивними іграми. Обґрунтовано комплекс заходів щодо підвищення мотивації жінок першого періоду зрілого віку до занять спортивними ...