Просмотр Тренерський факультет по автору "Копил Олександр"

Просмотр Тренерський факультет по автору "Копил Олександр"

Отсортировать по:Порядку:Результатам:

  • Шутова Світлана; Копил Олександр; Константиновська Наталія (Проблеми та перспективи розвитку науки та освіти України в особливих умовах євроінтеграції, 2023-05-04)
    У сучасних умовах, під час постійних змін, простежуються тенденції практичної реалізації стратегічного курсу євроінтеграційних процесів у системі освіти. Масив інформації у галузі спортивної науки постійно оновлюється ...
  • Шутова Світлана; Копил Олександр; Ткаченко Марина (Проблеми та перспективні напрями розвитку сучасного спорту: актуальні питання теорії та практики, 2023-04-07)
    Досягненню високих спортивних результатів у баскетболі сприяє ефективна психологічна підготовка спортсменок, яка має будуватися на основі врахування індивідуальних типологічних особливостей кваліфікованих баскетболісток ...
  • Лавренчук Марина; Шутова Світлана; Копил Олександр (Фізичне виховання, спорт та здоров’я людини: досвід, проблеми, перспективи: матеріали ІХ Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 2021)
    В Україні спостерігаються інтенсивні кроки розвитку гольфу, що зумовлено включенням гольфу до програми Ігор Олімпіад та новими ініціативами.

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись